Nej

Jobba med oss
Örnsköldsviks kommun

Känn glädje med att jobba med och för människor

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Örnsköldsviks kommun är en stor arbetsgivare med cirka 5 500 medarbetare och 150 olika yrkesroller inom en rad olika områden, som skola och barnomsorg, vård och omsorg, bygg- och samhällsplanering, juridik, upphandlingar, investeringar och ekonomi, IT-stöd, arbetsmiljöfrågor och hälsa.

För oss kommer alltid invånaren först. Att vara där för människor som behöver hjälp med det som är svårt och för dem som behöver utvecklas är grunden i vårt uppdrag.

I vår rekrytering av medarbetare utgår vi från människors lika värde och ser olikheter som en tillgång. Vi främjar även en god arbetsmiljö, hälsa och din personliga utveckling.

Så gillar du utmaningar och vill göra en positiv skillnad för dina medmänniskor, så har du kommit helt rätt. För hos oss får du känna glädjen med att jobba med och för människor i Sveriges viktigaste jobb.

Magnus Haglund, kommundirektör

För våra invånare – nu och i framtiden

Att vara där för människor som behöver hjälp med det som är svårt och för dem som behöver utvecklas är grunden i vårt uppdrag. En hjärtesak är att utveckla Örnsköldsvik tillsammans med näringslivet, kulturlivet och föreningslivet. Här ska det vara tryggt att leva med god hälsa genom livets alla faser i hela kommunen. Vi vill skapa ett samhälle för många fler och med en stark befolkningsutveckling där du och dina arbetskamrater i hela kommunkoncernen kan göra den stora skillnaden.

En trivsam, jämlik arbetsplats där du kan utvecklas

Vi vill att du som arbetar hos oss får de rätta förutsättningarna att utföra och utvecklas i ditt arbete, både yrkesmässigt och på det personliga planet. Vi utgår alltid från människors lika värde och ser olikheter som en tillgång. Vi vill att du ska trivas, därför främjar vi en god arbetsmiljö, hälsa och ger dig flera förmåner och möjligheter som gör din arbetsplats inte bara trivsam utan även något som du kan vara stolt över.

Vårt gemensamma uppdrag

Genom kommunal förvaltning och kommunala bolag ser vi tillsammans till att våra cirka 56 000 invånare får tillgång till en god och trygg samhällsservice. Vatten, avlopp, renhållning, miljö- och naturskydd, vård och omsorg, skola, kultur- och fritidsaktiviteter är några exempel på kommunens mångskiftande verksamhetsområden.